JADE CERAMIC COATING – MARINE PRO 100ml keramički premaz Marine(brod, jahta, jet-ski, kamper)

JADE CERAMIC COATING -MARINE PRO 100ml  je bistri nanokristalni premaz koji štiti vaš brod, jahtu, gliser, jet ski i kamper od vremenskih uvjeta, kemikalija i UV zraka dok odbija vodu, prljavštinu i druge zagađivače. Puris Jade Marine Coating nanosi ultra-tvrdi (9H), izdržljiv premaz debljine 4-5 mikrona i daje površini dubok, reflektirajući sjaj. Puris Jade Marine je oko 2,5 puta koncentriraniji od Jade Quartz i ima sposobnost otpora prilagođenu morskoj klimi. Ovaj proizvod dolazi u bočicama od 100 ml za pokrivanje većih površina. Puris Jade Coatings temeljito su testirani od strane Boeing USA  i SGS instituta, pa čak i certificirani od strane Boeinga USA.

SKU: JMCC50-1-001 Kategorija:

Besplatna dostava za online narudžbe iznad 70€!

  • Plačanje na naš transakcijski račun ili pouzećem
  • Isporuka 2-5 radnih dana
  • Sigurna kupovina
Za pregled cijene potrebna registracija

JADE MARINE – PRO 100ml  je bistri nano kristalni premaz koji štiti vaš brod, jahtu, gliser, jet ski i kamper od vremenskih uvjeta, kemikalija i UV zraka dok odbija vodu, prljavštinu i druge zagađivače. Puris Jade Marine Coating nanosi ultra-tvrdi (9H), izdržljiv premaz debljine 4-5 mikrona i daje površini dubok, reflektirajući sjaj. Puris Jade Marine je oko 2,5 puta koncentriraniji od Jade Quartz i ima sposobnost otpora prilagođenu morskoj klimi. Ovaj proizvod dolazi u bočicama od 100 ml za pokrivanje većih površina. Puris Jade Coatings temeljito su testirani od strane Boeing USA  i SGS instituta, pa čak i certificirani od strane Boeinga USA.

Iznimno tvrd 9H keramički premaz (ASTM D-3363)
SiO2 keramički premaz
Vrlo izdržljivo – 3 godina jamstva
Kemijski vrlo otporan
Izuzetan otpor ogrebotina
Nevjerojatna hidrofobna svojstva, kontaktni kut 100-110°
Stvara sjajan sjaj

Primjena:
Ne koristite na suncu ili na vrućim površinama. Dobro protresite proizvod prije nanošenja i kapnite nekoliko kapi na aplikator antilopa. Nanesite na površinu broda, jahte, glisera, jet ski ili kampera od 80 x 80 cm²  potežući gore dolje-lijevo desno s blagim preklapanjem. Ostavite premaz da se stvrdne 2-5 minuta i pažljivo uklonite višak proizvoda čistom krpom od antilopa ili krpom od mikrovlakna. Ako želite nanijeti dodatne slojeve, mora se poštivati vrijeme čekanja od najmanje jednog sata između aplikacija. Nakon premazivanja, obrađena površina ne smije doći u dodir s vodom 48 sati tijekom vremena stvrdnjavanja. Vrijeme stvrdnjavanja ovisi o uvjetima okoline – ako je potrebno, prvo testirajte proizvod na malom neprimjetnom području kako biste izmjerili vrijeme stvrdnjavanja.

Pakiranje

100ml

Shopping Cart
Scroll to Top